Goochelaarster.


Het vrouwelijke woord voor goochelaar is goochelaarster. Een goochelaar is iemand die trucs en illusies uitvoert om het publiek te vermaken. De term goochelaarster (vrouwelijk) wordt gebruikt om aan te geven dat de persoon die de trucs uitvoert een vrouw is. Een Vrouwelijke Goochelaar dus.Illusioniste.


Een vrouwelijke Goochelaar cq illusionist kan ook worden aangeduid als een illusioniste. Een illusionist is iemand die trucs en illusies uitvoert met de bedoeling het publiek te misleiden en te vermaken. De term illusioniste(vrouwelijke) wordt gebruikt om aan te geven dat de persoon die de trucs uitvoert een vrouw is.


Mentaliste


Het is inderdaad zo dat er minder vrouwelijke mentalisten zijn dan mannelijke mentalisten in de entertainmentindustrie. Mentalisten zijn artiesten die beweren dat ze mentale krachten hebben en die gebruiken om te voorspellen, te lezen en te beïnvloeden wat anderen denken of doen. Hoewel er zeker vrouwelijke mentalisten zijn, is het aantal vrouwen dat zich op dit gebied specialiseert misschien wel kleiner dan het aantal mannen. Toch zijn er zeker vrouwelijke mentalisten die succesvol zijn als Mentaliste in de entertainmentindustrie, zoals Sylvia Schuyer.


a Woman in Magic


Een vrouw in de magie kan een vrouwelijke goochelaar, illusionist, mentalist of andere soort artiest zijn die trucs en illusies uitvoert om het publiek te vermaken. Sylvia Schuyer is bekend met vele vormen van het magische beroep en is zeker een magisch Entertainster te noemen. Sylvia combineert Magic met Humor en één van haar sterke voordelen is haar charmante manier van presentatie.


magic4kids


Op het leuke en gezellige familiefeest worden de kinderen zeker niet vergeten want tenslotte heeft Sylvia 5 jaar lang met de meisjes van K3 gewerkt in het tv-programma 'de wereld van K3'. In dit programma, wat op de Ned. TV werdt uitgeonden, heeft Sylvia wekelijks een truc uitgelegd die de kids thuis na konden maken. Hieruit is ook het goochelboek 'de wereld vol magie' ontstaan. 


op zoek naar een (vrouwelijke) Goochelaar ?


RONDLOPENDE GOOCHELAAR

TableMagic, Close-Up Magie of zullen we het Visueel Entertainment noemen? Het belangrijkste is het vermaak van de gasten, dat moet voorop staan. Als je dan ook nog eens verbazingwekkende trucs kunt vertonen kan het feest niet meer stuk. Goochelaar uit Rotterdam Sylvia Schuyer kan dit als geen ander.


Maar wellicht bent u op zoek naar een centrale Magic-act, dan is het zeker zinvol de site eens verder uit te pluizen want Sylvia heeft een uitstekende centrale magic-act die vol Verrassing, Magie en Humor zit.

de wereld vol Magie, auteur Goochelaar Sylvia Schuyer

de Wereld vol Magie

auteur Goochelaar Sylvia Schuyer


Hoe word ik een echte goochelaar? De bekende goochelartiest Sylvia Schuyer legt in dit praktische, kleurrijke boek uit hoe kinderen een volleerd goochelaar kunnen worden. De diverse trucs worden aan de hand van foto's stap voor stap uitgelegd. Met sterretjes wordt aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is van de truc. Na het doorlopen van alle goochellessen kunnen de kinderen een echt tovenaarsdiploma halen!

Top goochel boek

  • Leerzaam
  • Fantasierijk
  • Mooi vormgegeven

Leerzaam voor kleine en ‘grote’ goochelaars in spe. Aanrader!

Yvonne van Es

50-59 jaar

Woerden