TROUWAMBTENAAR

Trouwambtenaar met een Magical Touch.

Sylvia verzorgt uw trouwceremonie, als Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, in het kort `BABS` genoemd. Daarvoor is zij een perfecte aanvulling op uw huwelijksdag. Op deze wijze kun je jullie huwelijk geheel naar wens inrichten. Sylvia wordt speciaal voor de trouwdatum beëdigd als Babs en de huwelijksceremonie krijgt een bijzondere `magical touch`.

Uiteraard gaat daar een uitvoerig contact en voorgesprek aan vooraf want deze dag is éénmalig en doe je nu eenmaal niet zo snel over. Een goede voorbereiding is dan ook essentieel voor het succes van een mooie bruiloft. De toon van de trouwspeech, jullie wensen, de humor, kennismaking, getuigen, enz. alles komt in zo`n voorgesprek voorbij. Hierna zal Sylvia daarvan een mooie huwelijksspeech gaan schrijven. Dit alles geheel naar wens.

Wil je ook een sfeervolle en persoonlijke huwelijksceremonie neem dan eens vrijblijvend contact op met Sylvia. Voor een sfeervol en persoonlijk huwelijks gebeuren.

 

trouwambtenaar
Trouwen - Huwelijk - Ringen - Ambtenaar - Jawoord - Huwelijksfeest - Trouwpartij - Ceremonie - Babs - Bruid - Bruidegom - Trouwboekje - Getuigen - Receptie - Huwelijksdag