tafelgoochelaar | Goochelaar Sylvia SchuyerRondlopende Tafelgoochelaar


Tafelgoochelaar is best een raar woord maar het dekt volledig de lading. De tafelgoochelaar, in dit geval Sylvia, begeeft zich onder de gasten en gaat, als het ware, van tafel naar tafel.


Oftewel van het ene groepje gasten naar de volgende enz. Zij entertaint de gasten op interactieve wijze met Humor en Magie door verbazingwekkende trucs uit te voeren waardoor er een ontspannen sfeer onstaat die bijdraagt aan het succes van de bijeenkomst. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld een feest omdat een echtpaar 25, 40, 50 of zelf 60 jaar getrouwd is, een verjaardagsfeest, een bruiloft, een receptie, evenement, bedrijfsfeest en zelfs op beurzen is Sylvia geen onbekende.


Het is zeker een leuke manier om de gasten te laten ontspannen en zich te laten meeslepen in de betoverende wereld van de goochelkunst.


Zeker een vrouwelijke Tafelgoochelaar kan leuk zijn voor gasten van alle leeftijden, wat het een geschikte keuze kan maken voor gezinsuitjes of andere evenementen waarbij het gehele gezin aanwezig is.


Een goochelaar inhuren is een prima stukje entertainment voor uw feest. Vraag vrijblijvend eens informatie aan om te zien wat Sylvia voor uw feest kan betekenen. U zult varrast zijn !

Tafelgoochelaarster voor Bedrijfs- en Familiefeest. 


Sylvia Schuyer


entertainment aan tafel / rondlopende goochelaar


Top Entertainment

voor Bedrijfs- en Familiefeest. IK VERKOOP ILLUSIES

ROTTERDAM, woensdag Hocus pocus pilatus pas... Konijnen uit hoge hoeden, sigaretten uit oren, niets is Sylvia Schuyer vreemd. Met gemak zaagt ze iemand door, maakt ze alles wat kapot is weer heel en laat zij harten-heer zich vermenigvuldigen in een kaartspel.


Zelfs van dichtbij zijn de trucjes van de vingervlugge enige vrouwelijke tafelgoochelaar in Nederland niet te doorzien. „Nee, ik verklap niets," zegt Sylvia lachend. Het goochelen aan tafel met kleine attributen blijft een uitdaging.

En niet alleen omdat zij hiermee de enige Nederlandse vrouwelijke table-hopper is. „Onder iemands neus kun je geen fouten maken. Ik doe drie, vier effecten en dan moet ik me aan een andere tafel weer opnieuw waarmaken. Bovendien moet ik de juiste momenten afwachten. Ik kan mensen die lekker zitten te eten niet storen!" „En dan die verbaasde blikken," vervolgt Sylvia breedlachend.


Bron: de Telegraaf  Foto: Joop Fenstra