Goochelaar Bedrijfsfeest

GOOCHELAAR


Sylvia uit Rotterdam is een professionele top goochelaar die te huren is voor ieder evenement, feest of jubileum. Met een dosis humor en sprankelende dynamiek weet zij op elk feest de juiste snaar te raken. Zij is de ideale ijsbreker en verbind de gasten met elkaar door haar unieke magie.

Kleurrijk, verrassend maar bovenal met respect naar elke gast.


  • Tafelgoochelaar op je Bedrijfsfeest?

Dan Sylvia inhuren. Succes verzekerd.


  • Internationaal 6-talig !

Sylvia is niet alleen een begenadigd Goochelaar maar spreekt ook nog eens 6 talen vloeiend. Dus op elk internationaal event staat Sylvia haar 'mannetje'.

PRESENTATRICE


Mede door haar talenkennis heeft Sylvia al menig internationaal event mogen presenteren.

Zo is zij al vele jaren het gezicht als Spreekstalmeester van het Kerstcircus Rotterdam Ahoy, hier vervult zij de rol van 'circusdirecteur met verve. Voor vele Rotterdammers is het een traditie om Sylvia de vele internationale acts te zien aankondigen. Maar wat dacht je van het jaarlijks terugkerend Uierboord Festijn waar Sylvia als enige vrouw tussen de vele zakenlieden deze delicatesse zich goed laat smaken. Waar anders dan in Rotterdam kun je het unieke gerecht uierboord nog vinden.

internationaal 6-talig

Waarom Sylvia als vrouwelijke Goochelaar op jouw Bedrijfsfeest?


Een vrouwelijke goochelaar kan een charmante en verrassende toevoeging zijn aan het bedrijfsfeest.

Hier zijn enkele redenen waarom een vrouwelijke goochelaar een goede keuze zou kunnen zijn voor jouw bedrijfsfeest:


  • Verbinding creëren: Een vrouwelijke Goochelaar zoals Sylvia is goed in het betrekken van het publiek bij haar trucs en haar shows. Dit kan een geweldige manier zijn om mensen te verbinden en een gevoel van gemeenschap te creëren.
  • Teambuilding: Goochelaars, zoals Sylvia kunnen ook gebruikt worden voor teambuilding oefeningen, zoals door mensen uit te nodigen om te helpen met trucs of door mensen uit te dagen om te goochelen met elkaar.
  • VermaakSylvia is getalenteerd in het uitvoeren van verbazingwekkende trucs, wat het publiek kan boeien en vermaken.
  • Onthouding: Goochelaars in het algemeen zijn vaak zeer getalenteerd in het onthouden en uitvoeren van trucs, dit kan een inspiratie zijn voor de aanwezigen.
  • Interactie: Tafelgoochelaar Sylvia maakt gebruik van interactie met het publiek, wat de ervaring nog leuker kan maken. Dit kan bijvoorbeeld door het uitnodigen van mensen om te helpen met trucs of door het maken van grapjes en het voeren van een praatje met het publiek.

  • Betovering: Een tafelgoochelaar kan een sfeer creëren van betovering en magie, wat de ervaring nog bijzonderder maakt. Een vrouwelijke Goochelaar kan dat als geen ander. Het kan een leuke manier zijn om mensen te laten ontspannen en zich te laten meeslepen in de betoverende wereld van de goochelkunst.

  • Amusement voor het hele gezin: Een (vrouwelijke) tafelgoochelaar kan leuk zijn voor mensen van alle leeftijden, wat het een geschikte keuze kan maken voor gezinsuitjes of andere evenementen waarbij het hele gezin aanwezig is.

.